Győri Optika

Garanciák

garanciak

A GYŐRI OPTIKA magasan képzett szakembereinek és több éves tapasztalatának köszönhetően bevezetett 5 pontos garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű szolgáltatást és szemüveget kapjon üzletünkben:

A tartós számítógépes munka számos panaszt okozhat, melyet a szakirodalom „ computer vision syndrome” (CVS; számítógépes látási tünet együttes) néven foglal össze. 
Az ehhez kapcsolódó leggyakoribb problémák a fáradt, égőszem, elhomályosuló látás, fókuszálási nehézségek, a szem túlterheltsége, szemszárazság vagy könnyezés, a szem kivörösödése.
Ez a tünetcsoport a felmérések szerint a képernyõ elõtt dolgozók 50-80%-át éri

reflaktometer
  1. A GYŐRI OPTIKÁBAN teljes körű optikai szolgáltatást nyújtunk vásárlóinknak, melynek alapja a szakembereink által helyben elvégzett látásvizsgálat. Miután megállapítottuk az Ön látásigényének megfelelő dioptriát, segítünk kiválasztani az elvárásának legmegfelelőbb szemüveglencse és szemüvegkeret kombinációt. Ezt követően a GYŐRI OPTIKA minőségi követelményeinek megfelelően, kitűnő minőségben elkészítjük az Ön szemüvegét, így teljes körű garanciát vállalva a szemvizsgálattól a tökéletes látást biztosító szemüvegig.
  2. 1 év gyártási garanciát vállalunk az Ön által vásárolt Hoya, és Essilor, Zeiss szemüveglencsék felületkezelésére. Gyártási hiba esetén a szemüveglencséjét ugyanolyan típusú és dioptria értékű lencsére cseréljük, hogy Ön minden helyzetben tisztán lásson.
  3. 1 év törési és repedési garanciát vállalunk extra erős Hoya PNX, és Essilor Airwear szemüveglencse vásárlása esetén, hogy Ön hosszútávon élvezhesse a szemüvege által nyújtott előnyöket.
  4. 6 hónap megszokási garanciát vállalunk bármely Hoyalux ID Progresszív lencse, és 1 hónap megszokási garanciát az Essilor Varilux multifokális lencsék vásárlásakor. Ha szakértő munkánk ellenére Ön nem tudja megszokni lencséjét, 6 hónapon belül díjtalanul kicseréljük egy azonos dioptriaértékű és felületkezelésű bifokális, vagy távoli és közeli szemüveglencsére.
  5. 5. 1 év teljes körű jótállást vállalunk az Ön által vásárolt, bármely típusú szemüvegkeretre.