Győri Optika

Szemüvegkeretek

Manapság a szemüveg nem csak gyógyászati segédeszköz, hanem divattermék is.

Természetesen a funkció maradt, a látáshoz szükséges optikai lencsét hordozza, de fontos, hogy jól nézzünk ki benne. Ha jó a megjelenésünk általa, akkor jobban érezzük magunkat, és ezért szívesebben is viseljük.  A megfelelő szemüveg jó megjelenést biztosít számunkra, és felmérések szerint okosabbnak feltételeznek bennünket tőle. 

  Legyen türelmes a választásnál, az ideális szemüvegkeretet megtalálni nem könnyű feladat, szánjon rá időt, higgye el, megéri.

Találd ki, mi vagyok? – lehetek fém, műanyag, a kettő kombinációja vagy semmi, lehetek gyerek, férfi és nő is… sőt, unisex

Réges-régen szaruból, teknőspáncélból, fából is készültek szemüvegkeretek, ma már a legújabb modelleket az űrkutatásban használt anyagokból is készíthetik, például szénmolekulával kevert műanyagból, magnézium, szilícium és titánium ötvözetből, egyáltalán nem allergizáló gumiból, alig van súlyuk és emellett rendkívül mutatósak. Mindenféle forma és színkombináció létezik, és a legnagyobb divatcégek adják hozzá nevüket.

keretek gyori optika
Oakley-OX5118-511804

Keret nélküli, azaz fúrt

Ha mindezek után sem szeretné, hogy túlságosan látsszon a keret az arcán, akkor válasszon ilyen modellt, ebben csak a szemüveglencse adja a formát, és nagyon diszkrét.

Hogy kerül a horgászfelszerelés az optika boltba?

Nagyon egyszerűen, a damil szál nem csak a horgot tarthatja, hanem a szemüveglencsét is, divatos modelleknél láthatatlanul igen erősen fixálja azt.

200479178-001

Sportoljunk!

Intenzív mozgást végez, biciklizik, fut, netán falat mászik? – tegye mindezt sporttevékenységhez kifejlesztett magas minőségű keretekben.