Győri Optika

Keretek gyerekeknek

Ha szemüveges lesz a gyermek, ott a kérdés vajon milyen a legmegfelelőbb keret? Legyen erős, minden birkózást és bukfencet bírjon ki, divatos és kényelmes legyen, és lehetőleg szívesen hordja a gyerek. Ez egy kemény dió, de van megoldás erre az összetett feladványra már kisded kortól, ha erre szükség van.

A MIRA FLEX kereteket pont így találták ki. Anyaga nagyon rugalmas műanyag, nincs fém alkatrésze, nem törik el, és még egy plusz, van egy gumipántja, amely a legvadabb birkózás közepette is a kicsik fején tartja a keretet.

Amire a vásárlásnál figyelnie kell, a keret fedje le az egész szemgödröt, a szemöldök vonalától egészen az orca ívéig tartson, hogy a kicsi ne tudjon belőle sehonnan sem kikandikálni.

A MIRA FLEX kereteket kamaszkorig tudjuk ajánlani. 

A NANO VISTA NANO kollekciója a 4-14 éves korosztály számára nagyszerű választás, hiszen 2 keret 1-ben.  A szárakra csatolható nyakpánt biztos tartást nyújt, véd a leesés és elvesztés ellen. A szárak helyére gyorsan és egyszerűen felpattintható egy sportpánt, amely maximális stabilitást biztosít és már is kezdődhet a játék, foci, bármilyen szabadidős tevékenység.  www.torhetetlenszemuveg.hu. A Győri Optika Nano Vista Márkapont!                                

Vadóc és már érzi a divat szelét, pont neki találták ki a SPIRIT kereteket. Divatozzon kedvére!

gyerek-szemuvegkeret győri optika

Az alábbi fontos kérdések megválaszolásában szívesen segítünk Önnek!

  • Honnan tudom, hogy jó-e méret a gyerekemnek?
  • Sportoláshoz milyen keret ajánlott?
  • Milyen anyagú keretet válasszak?
  • Mire figyeljek a gyerekkeret vásárlásakor?

Gyermek szemüvegkeretekben kiemelt partnerünk:

84753323_1093842064285781_7841482230810542080_n