Győri Optika

Napszemüveg

Védenie kell az UV sugárzástól, és a vakító napfénytől. Nem csak nyáron kell viselni, amit esetleg nem is tud, télen is nagy szükségünk van rá. Síeléskor elengedhetetlen felszerelés. A vakító hó károsodást okozhat, ha nem viselünk minőségi napfény ellen védő szemüveget. Gondosan válassza ki a megfelelőt, figyeljen a lencse színére, a keret formájára, ne csak tetsszen a szemünknek és az ízlésünknek, feleljen meg az egészségünknek is. A jó napszemüveg minél nagyobb felületen takarja a szemet, így kevesebb UV sugár hatolhat be a szembe, így megakadályozhatjuk roncsoló hatását. A lencse színe sem mindegy, nézzen át rajta, gondosan figyelje meg, melyik színnel érzi kellemesebbnek, ha erős fénybe néz. A lencse színének erőssége is fontos, 0% – 95%-os fényszűrő képességig van lehetősége választani, az utcai, általános napszemüvegek általában, 70% – 85%-os szűrőképességűek, e felett csak hó-sportokhoz ajánlható.

Polarizált napszemüveg lencse

Nagyon elterjedt, valóban jó viselet, mert a vízszintesen érkező fénysugarakat kiszűrve megszünteti a zavaró fémes csillogást. Ezért kiválóan alkalmas autóvezetéshez, és minden vízhez köthető tevékenységhez.

napszemuveg
Cool boy in sunglasses

Napszemüveget a gyerekeknek!

Még nem minden szülő gondolkodik úgy, hogy gyermekének napszemüvegre lehet szüksége, pedig már róluk is kell gondoskodni, hiszen az ő szemüket is védeni kell a káros UV sugaraktól. Számukra is van megfelelő minőségű és divatos napszemüveg, gondoljon gyermeke egészségére.