Győri Optika

Szemészeti szűrés cégek részére

cegek-szemvizsgalat

A mai munkahelyeken elsősorban számítógépes munkavégzés folyik, ezért nagyon fontos, hogy olyan körülményeket teremtsünk, ahol a dolgozók hatékonyan és pontosan tudják ellátni feladatukat.
A tartós számítógépes munka számos panaszt okozhat, melyet a szakirodalom „ computer vision syndrome” (CVS; számítógépes látási tünet együttes) néven foglal össze. 
Az ehhez kapcsolódó leggyakoribb problémák a fáradt, égőszem, elhomályosuló látás, fókuszálási nehézségek, a szem túlterheltsége, szemszárazság vagy könnyezés, a szem kivörösödése.
Ez a tünetcsoport a felmérések szerint a képernyõ elõtt dolgozók 50-80%-át éri

Magyarországon miniszteri rendeletek – 50/1999.(XI.3.) EÜM és a 3/2002.(VIII.30.) ESzCsM rendelet – szabályozzák a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeit. A legfontosabb kitételek a foglalkozás egészségügyi vizsgálat keretében rendszeresen elvégzett szemészeti vizsgálat. A szemész ki tudja szűrni az optikai hibákat, melyeket szemüveggel lehet és kell korrigálni. Szükség esetén a szemész speciális, a számítógépes munkához kialakított szemüveget rendelhet.

Üzletünk vállalja cégek, intézmények szemorvossal, optometristával, és a legfejlettebb szemvizsgáló eszközökkel történő szemészeti szűrését, egyidejűleg biztosítva a szemüvegrendelési lehetőséget. Igény esetén kitelepülünk az adott intézménybe, és a vizsgálatokat a helyszínen elvégezzük.

cegek-szemvizsgalat2
gyori optika

Amit kínálunk:

  1. Helyszínen történő szemész szakorvosi vizsgálatok magasan felszerelt infrastruktúrával 
  2. Optikai vizsgálatok helyszínen bemutatott minőségi szemüvegek széles palettájával 
  3. Ármegtakarítás – versenyképes árak 
  4. Jelentős időmegtakarítás a munkavállalók oldalán 
  5. Kész szemüvegek helyszínre történő szállítása és helyszínen történő igazítása 
  6. Minden megvizsgált munkavállaló írásos eredményt kap a szemész szakorvosi vizsgálatról 
  7. Minimális adminisztráció

Kérésre konkrét árajánlattal állunk az érdeklődők rendelkezésére.