Győri Optika

Kiegészítők

Ha már szemüveges lett, megvizsgálták a szemét, kiválasztotta a megfelelő keretet és lencsét, az elkészült szemüveghez vásárolhat kiegészítő termékeket, amelyekkel ápolhatja a lencséket, tárolhatja, hogy ne sérüljön meg, és vannak olyan termékek, amelynek segítségével a keze ügyében lehet a szemüvege.

Tisztítás

A szemüveglencséket és magát a keretet is lehet, és kell is tisztítani. Érdemes legalább hetente egyszer alaposan, vagy nagyon szélsőséges körülmények között használt szemüveg esetében naponta rendszeresen átmosni. A keretet kéz-meleg mosószeres vízben lemossuk, fém keretek esetében, puha sörtéjű fogkefével az orrtámasz fém részénél át lehet finoman kefélni, így tisztán tartható a szemüveg, nem lesz rajta semmilyen lerakódás. A letörléséhez puha textíliát használjunk.
A szemüveglencséket speciális tisztító spray segítségével napközben is ápolhatjuk, az ujjlenyomatokat, porszemcséket így gyorsan eltávolíthatjuk. Ha Önnek műanyag lencséje van, vagy tükröződésmentesítő réteggel ellátott üveglencséje, akkor használjon mikro szálas törlőkendőt, soha ne papír zsebkendőt, vagy ruhaneműt az áttörléshez.

szemuvegtok

Hogyan tároljam a szemüvegem?

  A legegyszerűbb megoldás tokban tartani, ha nem használjuk. Így megvédhetjük a sérülésektől, és könnyebben megtaláljuk, a táskánkban. Ma már ezen kiegészítő is divattermék lett, a választék sokféle. Lehet műanyag, textil, bőr, fém, fa, a lényeg, hogy védje a keretet.

Hol van a szemüvegem?

Nem szükséges állandóan hordania, ezért nem találja, ha szüksége van rá? Jó megoldás lehet a szemüveg tartó zsinór, vagy lánc. Ezzel a nyakba akasztható termékkel a szemüveg mindig kéznél lesz. A választék ebből is nagy, mű-gyöngyből, ásványból csiszoltak, fémből készültek, textilből sodortak.

Sportolásnál használjon gumiszalagból készült sport-pántot, vagy egyéb sport-zsinórt, így biztosan nem mozdul el, és esik le szemüvege a fejéről.

lanc

Várjuk Önöket üzletünkben, és tekintse meg szemüveg kiegészítő választékunkat!