Győri Optika

Szemüveg készítés​, javítás

optometrist and little kid in glasses in optics

Szemüveg készítés

A szemüvegkészítés az utóbbi néhány években, számos más területeihez hasonlóan komoly fejlődésen esett át. A különleges keretformák mellett megjelentek a speciális lencse alapanyagok is. A lencsék felületét védő és nagyobb látáskomfortot nyújtó felületkezelések nagy előrelépést mutatnak az elődeikhez képest.
Az új alapanyagok megmunkálása, keretbe illesztése egyre komolyabb műszaki hátteret követel meg a látszerészektől. Egy komoly szemüveg elkészítéséhez manapság már nem elég a jó szakember, hanem megfelelően felszerelt műhelyre is szükség van.

Külön gondot fordítunk a gyermekek részére készülő szemüvegek soron kívüli elkészítésére. Egyedileg gyártott, rendelésre készülő szemüvegeknél igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt vásárlóink igényeit kielégíteni. Műhelyünkben okleveles szakemberek végzik a szemüveglencsék csiszolását, magas minőségű szemüvegek készítését. Computer által vezérelt automata csiszológépek és digitális mérőműszerek használatával lehetőség nyílik a legnagyobb pontosságot igénylő műveletek elvégzésére, 
akár progresszív akár a legvékonyabb lencsék megmunkálása legyen a feladat. 
A mai szemüvegdivatnak köszönhetően sok különleges és igényes, fúrt vagy damilos keret került a piacra, melyek elkészítése nagy szakértelmet követel.Az új alapanyagok megmunkálása, keretbe illesztése egyre komolyabb műszaki hátteret követel meg a látszerészektől. Egy komoly szemüveg elkészítéséhez manapság már nem elég a jó szakember, hanem megfelelően felszerelt műhelyre is szükség van.

gyerek-szemuvegkeret győri optika
Szemüveg készítés​, javítás Győri Optika

Szemüveg javítás, karbantartás

Ne dobja el régi szemüvegét! 

Amióta létezik szemüveg, létezik szemüveg javítás is.

Optikánk vállalja szemüveg keretek javítását, forrasztását, szárak , strasszok, díszítő elemek pótlását.

Rövid határidővel kicseréljük orrtámasz papucsait, szemüvegének szárait, szárvégeit, megigazítjuk eldeformált szemüvegét, beletört csavarokat, elszakadt illesztő damilokat is javítunk a lehető legrövidebb időn belül. 

Az ország egyik legjobb, javításokra szakosodott  műhelyével is kapcsolatban vagyunk, melynek kapcsán a legspeciálisabb keret javításra, forrasztásra, titán keret javítására is van lehetőségünk.